Εκτός ορίων ο σύμβουλος του Ερντογάν: «Η Τουρκία θα καταστρέψει την Ελλάδα σε 3-4 ώρες»!

0
1316

– Ο -γνωστός για τις ακραίες δηλώσεις του – Γιγίτ Μπουλούτ “ξαναχτύπησε” – Νέες απειλές κατά της Ελλάδας από τον σύμβουλο του Ερντογάν, σε τηλεοπτική εκπομπή – Επίθεση και κατά του Ισραήλ, το οποίο κατηγόρησε για κατασκοπεία
«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος προχώρησε σε νέες ακραίες δηλώσεις κατά της Ελλάδας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ότι «η Ελλάδα θα τελειώσει μέσα σε μια καταστροφή εντός τριών – τεσσάρων ωρών εάν κηρύξει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας».

Σημείωσε επίσης, ότι οι μεγάλες δυνάμεις ωθούν την Ελλάδα στο να επιτεθεί στην Τουρκία φέρνοντας μάλιστα ως παράδειγμα την παρουσία της ελληνικής φρεγάτας κοντά στο ερευνητικό Μπαρμπαρός, που προσπαθεί να κάνει παράνομα έρευνες στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Μάλιστα, επιτέθηκε και κατά του Ισραήλ, το οποίο κατηγόρησε ότι κατασκοπεύει μέσω αεροπλάνων UAV την πορεία του «Μπαρμπαρός» και των πολεμικών πλοίων που το συνοδεύουν και παρέχει τις πληροφορίες στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Πηγή: newsit.gr

Comments are closed.