
“Κάνουμε την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου αφετηρία περισυλλογής, ευθύνης και προόδου. Ενωμένοι οι Έλληνες, οικοδομούμε μια καλύτερη Ελλάδα. Την Ελλάδα που μας αξίζει”, τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
“Σαράντα έξι χρόνια μετά, θυμόμαστε και διδασκόμαστε, μετατρέποντας την ιστορική μνήμη σε δημιουργικό παρόν. Τιμούμε τους αγώνες για Δημοκρατία με περισσότερη και καλύτερη Δημοκρατία. Με ανάπτυξη για όλους, ασφάλεια για όλους!” αναφέρει επίσης ο κ. Μητσοτάκης, τιμώντας τη φετινή επέτειο.
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:
Σαράντα έξι χρόνια μετά, θυμόμαστε και διδασκόμαστε, μετατρέποντας την ιστορική μνήμη σε δημιουργικό παρόν. Τιμούμε τους αγώνες για Δημοκρατία με περισσότερη και καλύτερη Δημοκρατία. Με ανάπτυξη για όλους, ασφάλεια για όλους!
Αφήνουμε πίσω ψεύτικα, διχαστικά, συνθήματα. Κάνουμε την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου αφετηρία περισυλλογής, ευθύνης και προόδου. Ενωμένοι οι Έλληνες, οικοδομούμε μια καλύτερη Ελλάδα. Την Ελλάδα που μας αξίζει. Με αλήθεια, σχέδιο, δουλειά και αποτέλεσμα. Προχωρούμε μπροστά!
Πηγή: capital.gr
Leave a reply Cancel reply
More News
-
Στο προσκήνιο η ευρωπαϊκή προοπτική των Βαλκανίων
November 25, 2018 -
Τράπεζες: “Τα κόκκινα δάνεια ή εμείς”, το σκληρό μήνυμα των μετόχων
December 24, 2018
Πολιτική
-
What A Shame! Russia’s UN Interrupts A Minute of Silence For Ukraine
February 24, 2023
Συνέντευξη
Exercise
-
Gwyneth Paltrow Testifies in Court
March 21, 2023
Most Viewed
-
Emmanuel Macron Was the One to Ask King Charles to Cancel His Visit to France
March 24, 202380A ‘humiliated’ Emmanuel Macron today admitted he asked King Charles to cancel ... -
Gwyneth Paltrow Testifies in Court
March 21, 2023
Βαλκάνια
Categories
About Us
Tags
Editor Picks
Latest News
Editor Picks
-
Travel blogger: ‘Why I’m so over travelling’
May 27, 2018