Π. Καμμένος: Μετά τις δηλώσεις Ζάεφ, τέλος η “Συμφωνία των Πρεσπών”- Στην επίθεση η Ν.Δ

0
505

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18.47

“Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης “συμφωνίας των Πρεσπών”, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

“Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο”, συμπληρώνει.

Σφοδρή επίθεση από Ν.Δ

Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, για τις εν λόγω δηλώσεις του:

“Όλοι οι Έλληνες συνειδητοποιούν πια ότι είχε δίκιο η Νέα Δημοκρατία, όταν από την αρχή κατήγγειλε την κυβέρνηση πως παραχωρώντας τη δήθεν “μακεδονική εθνότητα” και γλώσσα θα αποθρασύνει τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων” αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

“Ο τελευταίος που δικαιούται να καμώνεται τώρα ότι το κατάλαβε, είναι εκείνος που έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή του για την βρει ο Πάνος Καμμένος”.

Ανταπάντηση από Καμμένο

Θα πρέπει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να θυμάται πάντα ότι εμπνευστής του όρου “Βόρεια Μακεδονία” είναι η εν αποστρατεία αδελφή του, ήταν η ανταπάντηση Καμμένου στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: capital.gr

Comments are closed.