Αθλητικά

«Εφιαλτικό» βράδυ στο ΣΕΦ

https://eladanews.gr/sport-2/efialtiko-vradi-sto-sef?5561 EladaNews.gr
«Εφιαλτικό» βράδυ στο ΣΕΦ

Ο αποκαρδιωτικός Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα από την Μακάμπι (65-90)


Επιστροφή στην πραγματικότητα για τον Ολυμπιακό. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διέλυσε τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ με 90-65, ανέβασε το ρεκόρ της σε 4-2 κι έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην εφετινή Euroleague.


Ο Ολυμπιακός... έμεινε στη Μόσχα. Δύο 24ωρα πριν είχε κάνει εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε την μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι τώρα στη διοργάνωση, ωστόσο, απόψε ήταν αποκαρδιωτικός σε άμυνα κι επίθεση, με αποτέλεσμα να υποστεί την πιο βαριά ήττα στην Ιστορία του από τους Ισραηλινούς μέσα στο «σπίτι» του.



Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προβλήματα σε όλες τις γραμμές τους κι αν εξαιρέσει κανείς τον Πρίντεζη, οι παίκτες του Κεμζούρα παρουσιάστηκαν χωρίς ενέργεια, με κακές επιλογές και μοιραία γνώρισαν την 4η εφετινή τους ήττα σε 6 αγώνες.


Ακολουθεί ένα ακόμη εντός έδρας ματς την ερχόμενη εβδομάδα για τους Πειραιώτες με την Αναντολού Εφές, ματς που θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν εάν θέλουν να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.


Οι Ρότσεστι και Ριντ έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο, ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να κριθούν.


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που τιμήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα από τους αδερφούς Αγγγελόπουλους, ήταν εξαιρετική και στις δύο πλευρές του παρκέ, βρίσκοντας συνεχώς πόντους και σταματώντας κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων. Η Μακάμπι ήταν άριστα διαβασμένη και έφτασε άνετα στο «διπλό», ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 4-2.


«Βροχή» από τρίποντα (13/28) με θύτες έξω από τα 6.75 τους Σκότι Ουίλμπεκιν και Τάιλερ Ντόρσεϊ (19π. έκαστος) δέχτηκε ο Ολυμπιακός, που είχε πρώτο σκόρερ τον Γιώργο Πρίντεζη με 16 πόντους. Ο Πολ πέτυχε άλλους 12, αλλά με 6/21 τρίποντα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καμία τύχη.





Πηγή: naftemporiki.gr

Leave a comment