Αθλητικά

Εκτός play off ο Ολυμπιακός

https://eladanews.gr/sport-2/ektos-play-off-o-olimpiakos?6433 EladaNews.gr
Εκτός play off ο Ολυμπιακός

Εκτός play off της Euroleague έμεινε ο Ολυμπιακός, ο αγώνας του οποίου με την Νταρουσάφακα το βράδυ της Παρασκευής (5/04, 21:30) απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.


Ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση είναι ο ίδιος με πέρυσι που έμειναν εκτός φάιναλ φορ και λέγεται Ζαλγκίρις Κάουνας.


Πριν από ένα χρόνο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στα play off της διοργάνωσης με ντεζαβαντάζ έδρας και εφέτος, με τη σημερινή της νίκη επί της Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη με 93-86, αφήνει ξανά εκτός συνέχειας τους Πειραιώτες και περνά εκείνη ως 8η (θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε).


Η Ζαλγκίρις ως 8η θα αντιμετωπίσει την 1η Φενερμπαχτσέ στα πλέι οφ, ενώ η Μπασκόνια ως 7η θα αντιμετωπίσει τη 2η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Νωρίτερα, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν την Αναντολού Εφές να επικρατεί με 101-95 της Αρμάνι Μιλάνο στην Κωνσταντινούπολη, αλλά χρειάζονταν και νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης για να κρατούν στα δικά τους χέρια, με νίκη δηλαδή επί της Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ την Παρασκευή (5/4), την πρόκριση στην οκτάδα.


Πηγή: naftemporiki.gr

Leave a comment