Αθλητικά

Νέο σοκ για ΑΕΚ, 2-1 ο Παναιτωλικός την Ένωση

https://eladanews.gr/sport-2/neo-sok-ghia-aek-2-1-o-panaitolikos-tin-enosi-2?7677 EladaNews.gr
Νέο σοκ για ΑΕΚ, 2-1 ο Παναιτωλικός την Ένωση

Ένας εξαιρετικός Παναιτωλικός υποχρέωσε την ΑΕΚ σε τρίτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Ένωσης με 2-1 στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.


Η τέταρτη νίκη της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα στη Super League ήταν δίκαιη, ενώ στο 0-0 της ακυρώθηκε κανονικό γκολ καθ΄ υπόδειξη της βοηθού διαιτητή


Η επίμαχη φάση σημειώθηκε στο 25ο λεπτό, όταν ο Γουίλαν πέτυχε γκολ από κανονική θέση που ακυρώθηκε αναιτιολόγητα, αφού η μπάλα είχε βρει και στον Μπακάκη.


Ένα λεπτό αργότερα, όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν για πρώτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα: ο Ρόσα έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Καμαρά πετάχτηκε πολύ γρήγορα στην πορεία της μπάλας, κι αφού εκείνη βρήκε και στον Τσόσιτς κατέληξε στο βάθος της εστίας του Μπάρκα.


Η ΑΕΚ είχε τη στιγμή της στο 45΄, με την κεφαλιά του Πόνσε μέσα από την περιοχή που έδιωξε δύσκολα ο Κυριακίδης. Στις καθυστερήσεις (45+2΄) ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει, όταν σε αντεπίθεση ο Καμαρά, που ήταν σε θέση οφσάιντ η οποία δεν καταλογίστηκε, πλάσαρε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.


Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 στο 51ο λεπτό, όταν ο Μάζουρεκ εκτέλεσε κόρνερ και ο Καμαρά ευστόχησε αυτή τη φορά. Η Ένωση μείωσε στο 77΄ με κεφαλιά του Σιμόες από μεταβίβαση του Πόνσε, σε φάση οριακή για οφσάιντ του Πορτογάλου.


Μέχρι εκεί όμως, αφού στο εναπομείναν διάστημα οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισφοράριση κι έτσι γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα, μετά το 0-2 στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο. Για τους Αγρινιώτες, το αποψινό ήταν το τέταρτο φετινό τρίποντο.


Πηγή: naftemporiki.gr

Leave a comment