Αθλητικά

Πατάει γκάζι για διπλή θωράκιση η ΑΕΚ

https://eladanews.gr/sport-2/pataei-ghkazi-ghia-dipli-thorakisi-i-aek?7320 EladaNews.gr
Πατάει γκάζι για διπλή θωράκιση η ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία το ξεκαθάρισμα για «κόφτη» και εξτρέμ η Ένωση.


Από τη στιγμή που η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και μάλιστα πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου την προσθήκη που την «έκαιγε» περισσότερο τον Γενάρη, απέκτησε το περιθώριο να μελετήσει με προσοχή και χωρίς βιασύνη τα υπόλοιπα ζητήματα που την απασχολούν στα πλαίσια της ενίσχυσής της. Εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της Ένωσης είχε επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός ακόμα χαφ πέραν του Κρστίτσιτς καθώς και ενός εξτρέμ, με δυνατότητα να παίζει κυρίως στα δεξιά.


Στην πορεία και έπειτα από την αρνητική τροπή που είχαν πάρει συγκεκριμένες υποθέσεις που κυνήγησε η ΑΕΚ για τον άξονα και τα άκρα της, υπήρξαν εντός ομάδας δεύτερες σκέψεις για τον παραπάνω στόχο που είχαν θέσει οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού και ο προπονητής. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έδειξαν να μην θεωρούν απαραίτητες και τις δύο κινήσεις που προαναφέραμε, με το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να κάνει μόνο άλλη μια προσθήκη μετά τον Κρστίτσιτς, να δείχνει πριν μερικές μέρες υπαρκτό.


Ωστόσο φαίνεται πως οι Κιτρινόμαυροι πήραν απόφαση να πατήσουν για τα καλά το γκάζι στα μεταγραφικά μετά την πρώτη χειμερινή τους μεταγραφή. Αφού αυτό που βγαίνει τα τελευταία 24ωρα από το στρατόπεδο της ΑΕΚ είναι πως η απόφαση για διπλή θωράκιση του ρόστερ, με δύο παίκτες επιπέδου… Κρστίτσιτς για τα άκρα και τον άξονα, μοιάζει «κλειδωμένη». Προκειμένου η Ένωση όχι μόνο να ενισχυθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά να προσθέσει στο δυναμικό της δύο παίκτες που θα μπορούν να αποτελέσουν βασικά στελέχη του κορμού που επιχειρεί να χτίσει ξανά ο Δικέφαλος. Μιας και αυτό που προκύπτει είναι πως οι συγκεκριμένες κινήσεις θα πραγματοποιηθούν.


Πηγή: in.gr

Leave a comment