Αθλητικά

Σε δυνατό μίτινγκ στη Γερμανία η Εθνική ανσάμπλ

https://eladanews.gr/sport-2/se-dinato-mitinghk-sti-germania-i-ethniki-ansampl?5968 EladaNews.gr
Σε δυνατό μίτινγκ στη Γερμανία η Εθνική ανσάμπλ

Την ευκαιρία για μια δυνατή δοκιμή θα έχει η Εθνική ανσάμπλ Γυναικών, που αύριο στο Σμίντεν θα μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της Βουλγαρίας και της Γερμανίας.


Με την ελληνική ομάδα θα αγωνιστούν οι Χρύσα Αθανασακοπούλου, Αύρα Ντούρο, Χριστίνα Ρήγα, Χρύσα Μουτάφη, Ελεάννα Δημοπούλου, Δέσποινα Τούση, οι οποίες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στις 5 μπάλες και στα 3 στεφάνια / 4 κορύνες, με στόχο να εμφανίσουν την αγωνιστική βελτίωσή τους, παρά τα προβλήματα τραυματισμών στην προετοιμασία της ομάδας.


Εν τω μεταξύ, καλή παρουσία είχαν οι Νεανίδες της ελληνικής αεροβικής γυμναστικής στους προκριματικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μπακού, πλησιάζοντας μάλιστα σε μία περίπτωση την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα.


Στο ατομικό, η Αιμιλία Αυγητίδου τερμάτισε 11η με 19,450 β. χάνοντας οριακά το εισιτήριο για τον τελικό και η Ευγενία Αράθυμου κατετάγη 22η με 18,550 β..


Στο τρίο, οι Ευγενία Αράθυμου / Μαρία-Παναγιώτα Γρυπαίου / Αναστασία Θεοδωρακέα κατέλαβαν τη 17η θέση με 15,600 β. και οι Ελένη Διονυσοπούλου / Αναστασία-Διονυσία Φλαμπούρη / Δέσποινα Καραμιχαλάκου τη 18η θέση με 15,550 β., ενώ η ελληνική ομάδα δεν συμμετείχε στην πεντάδα Νεανίδων.



Αύριο (25/5) είναι η σειρά της Σοφίας Παππά, η οποία θα λάβει μέρος στον προκριματικό του ατομικού Γυναικών, ενώ την Κυριακή (26/5) θα κλείσει η αυλαία με τη διεξαγωγή των τελικών όλων των κατηγοριών.




Πηγή: naftemporiki.gr

Leave a comment