Συνέντευξη

Τσίπρας – LIVE: “Αν δεν με στηρίξει ο Καμμένος θα μετρηθούμε στην Βουλή με ψήφο εμπιστοσύνης”!

https://eladanews.gr/intreview/tsipras-live-an-den-me-stiriksei-o-kammenos-tha-metrithoume-stin-boyli-me-psifo-empistosynis?7253 EladaNews.gr
Τσίπρας – LIVE: “Αν δεν με στηρίξει ο Καμμένος θα μετρηθούμε στην Βουλή με ψήφο εμπιστοσύνης”!

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Open, την ώρα που το πολιτικό σκηνικό έχει "πάρει φωτιά". "Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019" λέει ο πρωθυπουργός που αποκάλυψε πως μέσα στο Γενάρη θα φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή. Ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη. "Τον προκαλώ να καταθέσει απόψε κιόλας πρόταση δυσπιστίας". Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όσα λέει ο πρωθυπουργός μέσα από το live blogging του newsit.gr.

Αλέξης Τσίπρας… live. Ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και το όλο σκηνικό πια θυμίζει… εκλογές. Ο Πάνος Καμμένος είναι με το ένα πόδι… εκτός συγκυβέρνησης και οι δύο άνδρες θα συναντηθούν την Παρασκευή, 11.01.2019, μετά την… ανακωχή που αποφασίστηκε αφού προηγείται η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα αύριο, Πέμπτη 10.01.2019.


Ο Πάνος Καμμένος ακύρωσε την συνέντευξή του στο Star μετά από… τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τα δικά του προεκλογικά μηνύματα με την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.


Μέσα σε αυτό το προεκλογικό σκηνικό, λοιπόν και με το διαφαινόμενο “διαζύγιο” ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας μονοπωλεί το ενδιαφέρον.


Πηγή: newsit.gr

Leave a comment