Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ΠτΔ η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση

https://eladanews.gr/greece/thessaloniki-enwpion-toy-ptd-i-meghali-stratiotiki-parelasi?5612 EladaNews.gr
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ΠτΔ η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρίσταται στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην Κίσσαμο Χανίων


Τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα παρακολουθήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Κίσσαμο Χανίων όπου θα παραστεί στις εκεί εορταστικές εκδηλώσεις.


Συγκεκριμένα, με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, η οποία θα αρχίσει στη 11 π.μ, ολοκληρώνονται οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, την απελευθέρωση της πόλης το 1912 και την εορτή του πολιούχου Αγ. Δημητρίου.


Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, και στη σημερινή παρέλαση, μαχητικό F16 της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων ΖΕΥΣ της Πολεμικής Αεροπορίας, θα κάνει εντυπωσιακές ασκήσεις ακριβείας πάνω από το χώρο της παρέλασης.


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Κίσσαμο όπου παρίσταται στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό και στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο της πόλης, ενώ στις 12:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση τμημάτων μαθητών, συλλόγων και σωματείων στην οδό Σκαλίδη.




Πηγή: naftemporiki.gr

Leave a comment